T6700 kahekanaliline kontroller kalatiigi akvakultuuri akvaariumile

Lühike kirjeldus:

See instrument on intelligentne võrgukontroller, mida kasutatakse laialdaselt vee kvaliteedi tuvastamisel reoveepuhastites, veevärkides, veevärkides, pinnavees ja muudes valdkondades, aga ka elektroonika-, galvaniseerimis-, trükkimis- ja värvimis-, keemia-, toidu-, farmaatsia- ja muudes protsessivaldkondades, et rahuldada vee kvaliteedi tuvastamise vajadusi; Digitaalse ja modulaarse disaini abil täidavad erinevaid funktsioone mitmesugused unikaalsed moodulid. Sisseehitatud on enam kui 20 tüüpi andureid, mida saab soovi korral kombineerida, ja reserveeritud võimsad laiendusfunktsioonid.

• Paigaldusmeetod:Seinale kinnitamine
  • Kahekanaliline vooluväljund:0/4 ~ 20 mA (koormustakistus< 750 Ω);
  • Temperatuur:-10~150 ℃
  • Vooluväljund:4~20mA, 20~4mA (koormustakistus<750 Ω)
  • Sideväljund:RS485 MODBUS RTU
  • Relee juhtkontaktid:5A 240VAC, 5A 28VDC või 120VAC
  • Töötemperatuur:-10–60 ℃
  • IP-määr:IP65
  • Mõõtmed:235 × 185 × 120 mm;

Toote üksikasjad

Tootesildid

T6700 kahekanaliline kontroller

DO-andur kalatiigi vesiviljeluse akvaariumi veebipõhine optiline lahustunud hapniku mõõtur
DO-andur kalatiigi vesiviljeluse akvaariumi veebipõhine optiline lahustunud hapniku mõõtur
Funktsioon
See instrument on intelligentne võrgukontroller, mida kasutatakse laialdaselt vee kvaliteedi tuvastamisel reoveepuhastites, veevärkides, veevärkides, pinnavees ja muudes valdkondades, aga ka elektroonika-, galvaniseerimis-, trükkimis- ja värvimis-, keemia-, toidu-, farmaatsia- ja muudes protsessivaldkondades, et rahuldada vee kvaliteedi tuvastamise vajadusi; Digitaalse ja modulaarse disaini abil täidavad erinevaid funktsioone mitmesugused unikaalsed moodulid. Sisseehitatud on enam kui 20 tüüpi andureid, mida saab soovi korral kombineerida, ja reserveeritud võimsad laiendusfunktsioonid.
Tüüpiline kasutus
See instrument on spetsiaalne instrument hapnikusisalduse tuvastamiseks vedelikes keskkonnakaitsega seotud reoveetööstuses. Sellel on kiire reageerimisvõime, stabiilsus, töökindlus ja madalad kasutuskulud, mida kasutatakse laialdaselt suurtes veejaamades, õhustuspaakides, vesiviljeluses ja reoveepuhastites.
Toide vooluvõrgust

PToitepinge: 85 ~ 265VAC±10%, 50±1Hz, võimsus ≤3W;

9 ~ 36 V alalisvool, võimsus: ≤3 W;

Omadused
Lsuur LCD-ekraan värviline LCD-ekraan
Smart menüü toimimine

Dandmesalvestuse ja kõvera kuvamine
Mmanuaalne või automaatne temperatuuri kompenseerimine
Tkolm relee juhtlülitite rühma
Hülemine piir, alumine piir, hüstereesikontroll
● 4-20ma ja RS485 mitme väljundrežiimiga
SAme-liidese kuva sisendväärtus, temperatuur, vooluväärtus jne
Pparoolikaitse, et vältida töötajatega mitteseotud vigade toimimist

Elektriühendused
Elektriühendus Ühendus instrumendi ja anduri vahel: toiteallikas, väljundsignaal, relee häirekontakt ning anduri ja instrumendi vaheline ühendus asuvad kõik instrumendi sees. Fikseeritud elektroodi juhtme pikkus on tavaliselt 5–10 meetrit ning vastav silt või värv anduril. Sisestage juhe instrumendi sees olevasse vastavasse klemmisse ja pingutage.
Instrumendi paigaldamise meetod
11
Tehniline kirjeldus
Juurdepääsusignaal: 2-kanaliline analoogsignaal või RS485 side
Kahekanaliline vooluväljund: 0/4 ~ 20 mA (koormustakistus < 750 Ω);
Toiteallikas: 85 ~ 265VAC±10%, 50±1Hz, võimsus ≤3W;
9 ~ 36 V alalisvool, võimsus: ≤3 W;
Sideväljund: RS485 MODBUS RTU;
Kolm relee juhtkontaktide rühma 5A 250VAC, 5A 30VDC;
Mõõtmed: 235 × 185 × 120 mm;
Paigaldusmeetod: Seinale kinnitamine;
Töökeskkond: Ümbritseva õhu temperatuur: -10 ~ 60 ℃;